Yaşam

Ömer 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer, Süreyya’dan ayrılmak istiyor!

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer 11. yeni bölümüyle 3 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Ömer, Süreyya’ya kendisiyle olduğu gibi devam etmesi halinde bağlarını ve geleceğini yeniden gözden geçireceğini söyler. Ömer, Gamze’yi Erdal’dan gizlice kıskanmaktadır. Gamze’ye, Erdal’ın ona olan hislerini öğrenmesi durumunda onu susturamayacağını söyler. Süreyya, Gamze’ye Ömer’le onun yüzünden tartıştıklarını ve nişanlısıyla görüşmesini istemediğini söyler. Onlar konuşurken Ömer içeri giriyor. Ömer 11.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Ömer, Süreyya’dan ayrılmak ister.

Ömer, Süreyya’dan ayrılmak istiyor!

Ömer 11. bölüm 2. fragmanında; Süreyya, Ömer’in Gamze ile görüşmesini istemediği için ilişkilerini gözden geçirmek istemesine bir anlam veremez. Nisa işe başlar ve ilk kez çalışmakta zorlanır. Gamze Erdal ile bir süre görüşmemeye karar verir. Ömer, babasına Süreyya’nın dayatmalarına dayanamadığını ve artık onunla nişanlanmak istemediğini söyler.

İşte Ömer 11. bölüm 2. fragmanı…

ÖMER 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Nisa, Gamze’nin ailesinde bulduğu işte çalışmak ister. Tahir, Nisa’yı alkollü bir restoranda görünce ortalığı karıştırır. Nisa’yı restoranda gören Ömer, Tahir’in öfkesini önlemeye çalışırken, Gamze’yi işleri bu noktaya getirmekle karıştırır. Bunun üzerine Nisa’ya Gamze ile görüşmesini yasaklar.

Hatta ondan evini terk etmesini ve kendi meskenine yerleşmesini ister. Bu durumu Gamze ve annesinin yüzüne anlatır. Ailesine Hakan’ın gittiğini ve çalışması gerektiğini söyleyemeyen Nisa, onların gözlerinde inancını kaybetmenin acısını yaşar.

Süreyya, Gamze ile tanışır ve sohbet etmeye başlar. Gamze’nin Ömer hakkında söyledikleri Süreyya’yı şaşırtır. Ömer iddiaya girer ve ikili tatlı bir kavga başlatır. Süreyya aralarındaki çekimi fark eder.

Süreyya’ya haksızlık ettiğini anlayan Ömer, onun kalbini kazanır ve birlikte bir ev, ardından da gelinlik arayarak vakit geçirir. Tuna, Erdal’ın annesini görmesini istemez. Kendini okul tuvaletine kapatır. Okul müdürü Ömer’i arar. Tuna’nın kendini tuvalete kilitlediğini ve o gelmeden çıkmak istemediğini söyler.

Ömer, Süreyya’yı gelinlikçide bırakıp koşarak okula gider. Tuna’yı tuvaletten çıkarır ve onu dinler. Tuna Ömer, hocasına Erdal ile annesinin evlenmesini istemediğini söyler. Daha sonra Gamze gelir ve Ömer, Gamze’ye Tuna’nın Erdal ile evlenmesini neden istemediğini ve neden o adamı evine davet ettiğini sorar. Gamze onları sadece tanışmak için aradığını söyler.

O sırada Süreyya gelir ve onları yan yana konuşurken görür. Ömer, Süreyya’nın yanına gelir ve durumu anlatır. Onları tekrar bir arada gören Süreyya, Ömer’in Gamze’yi bir daha görmesini istemediğini söyler.

Ömer 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer, Süreyya’ya Yatıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Batıkent Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu